Viegla dārzeņu zupa ir ideāls ēdiens vasarai. Veselīgi, garšīgi, sastāvdaļas vienmēr ir pa rokai. Kabaču biezeņa zupa ir neapšaubāma līdere starp pirmajiem ēdieniem.
Labs risinājums tiem, kas zaudē svaru, un bērniem, kuri neēd dārzeņus.
Kabaču zupa
Šodien es iemācīū pagatavot neparastu kabaču zupu. Viss noslēpums ir tāds, ka zupa pēc garšas ir ļoti līdzīga sēņu zupai, taču tajā nav sēņu. Bez cepta vai kausēta siera, tikai svaigi dārzeņi!
Lai biezeņa zupa būtu maiga un samtaina, izmantojiet jaunus kabačus vai tikai mīkstumu no pārgatavojušiem. Jūs varat pagatavot zupu ar vistas buljonu vai ūdeni. Krējuma vietā var pievienot pienu.
SASTĀVDAĻAS
1 litrs vistas buljona
200 ml krējuma
5 jauni kabači
2 vidēji kartupeļi
1 burkāns
1 sīpols
2 ķiploka daiviņas
2 ēd.k. l. dārzeņu eļļas
sāls, garšvielas pēc garšas
SAGATAVOŠANA
Nomizojiet visus dārzeņus un nomazgājiet zem tekoša ūdens.
Lasi vēl: Vārīt vai nevārīt? Kā pareizi sasaldēt tomātus vasarā, lai ziemā tie būtu tieši kā no dārza?
Uz pannas ar biezu dibenu augu eļļā viegli apcep sīpolus un ķiplokus.
Turpinājums nākošajā lapā…